27
Mon, Jan

Tools
Typography
 • Smaller Small Medium Big Bigger
 • Default Helvetica Segoe Georgia Times

043Maastricht Sport – Jumping Indoor Maastricht is een gigantisch, spectaculair en veelzijdig topsportprogramma waarin ruiter en sport centraal staan. Geen enkel jaar van dit concours is hetzelfde; de deelnemers en uiteraard de paarden zijn niet altijd hetzelfde maar het evenement staat wel garant voor internationale bekende springruiters en natuurlijk de spingers, de paarden zelf. Of je nu een liefhebber bent van deze sport of niet, het is en blijft een giga-spectakel. Als je even niet van een van de springsessies wilt genieten, of als je nu niet direct een paardenliefhebber bent, dan kun je je volop laten fêteren op talloze winkels en kindershows. Er is zelfs een Ladies Day met champagne en een afternoon tea waarbij e dames worden verzocht om te verschijnen met een creatieve of exotische hoed. Jumping Indoor Maastricht is werkelijk een indrukwekkend evenement waar alle topruiters aan deelnemen.

Grand Prix Maastricht
Jumping Indoor Maastricht biedt absolute topsport. De beste nationale en internationale springruiters komen naar Maastricht om tegen elkaar te strijden. Het hoogtepunt is de Grand Prix Maastricht. Ook de dressuurtop treft elkaar in het congrescentrum MECC Maastricht voor de Hoefslag Dressuur Cup en de Tinello Dressuur Cup.

Uitgebreid programma
Jumping Indoor Maastricht is meer dan alleen een sportevenement. Het staat bekend om zijn uitgebreide nevenprogramma, de exclusieve promenade ‘Le Village’ en de activiteiten voor jong en oud. Er zijn bijvoorbeeld talloze stands die kunst, sieraden, antiquiteiten, mode, paardensportartikelen en de laatste gadgets verkopen. Op zondagochtend presenteert de ‘Jimmy Club’ een speciale kindershow met artiesten en activiteiten.

Nieuws uit regio 043

NL Magazine

 • Week van de Buurttafel

  NLMagazine.nl Jan 27, 2020 | 10:05 am

  Week van de Buurttafel Published in: Politiek & MaatschappijNLMagazine Maatschappij - De week van 21 tot 28 maart a.s. is door de organisatie ‘Nextdoor’ uitgeroepen tot ‘Week van de Buurttafel’. In heel Nederland hoopt de organisatie zoveel mogelijk buren samen aan tafel te krijgen[…]

  Read more...
 • Nu te zien in Museum Belvédère

  NLMagazine.nl Jan 23, 2020 | 10:47 am

  Nu te zien in Museum Belvédère Published in: Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle0513 Oranjewoud Kunst - De huidige hoofdtentoonstelling is de eerste museale presentatie in Nederland van de Franse kunstenaar Martin Jarrie (1953). Zijn werk beweegt zich op het grensvlak van schilder- en illustratiekunst.

  Read more...