20
di, apr

Edgar van Mil en Remco Havermans benoemd tot hoogleraren

043 Maastricht Gezondheid - Dr. Edgar van Mil en dr. Remco Havermans zijn benoemd tot bijzonder hoogleraren ‘Jeugd, Voeding en Gezondheid’ aan de Faculty of Science and Engineering van de Universiteit Maastricht (UM) in Venlo. Dat is vandaag bekend gemaakt tijdens de start van de Dutch Food Week op Brightlands Campus Greenport Venlo. Thema’s binnen de nieuwe leerstoel zijn gezonde voeding en het effect op het lichaam, psychologische kennis, marketing en de ontwikkeling van nieuwe producten.

Lees meer: Unieke leerstoel in UM ‘Jeugd, Voeding en Gezondheid’

043Maastricht Sport – Jumping Indoor Maastricht is een gigantisch, spectaculair en veelzijdig topsportprogramma waarin ruiter en sport centraal staan. Geen enkel jaar van dit concours is hetzelfde; de deelnemers en uiteraard de paarden zijn niet altijd hetzelfde maar het evenement staat wel garant voor internationale bekende springruiters en natuurlijk de spingers, de paarden zelf. Of je nu een liefhebber bent van deze sport of niet, het is en blijft een giga-spectakel. Als je even niet van een van de springsessies wilt genieten, of als je nu niet direct een paardenliefhebber bent, dan kun je je volop laten fêteren op talloze winkels en kindershows. Er is zelfs een Ladies Day met champagne en een afternoon tea waarbij e dames worden verzocht om te verschijnen met een creatieve of exotische hoed. Jumping Indoor Maastricht is werkelijk een indrukwekkend evenement waar alle topruiters aan deelnemen.

Lees meer: Jumping Indoor Maastricht
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.